Rólam

A Knitkate design egy kicsi, kreatív vállalkozás, amit két pici fiam mellett hoztam létre 2 éve. Abban a hitben született, hogy a minket körülvevő termékek közvetlen hatással vannak jólétünkre és érzelmeinkre.Fiaim születése előtt nem gondoltam, hogy valaha is vállalkozni fogok, de most már csakis ezt szeretném csinálni, mert örömet okoz nemcsak nekem hanem másoknak is.

Otthoni kiegészítőket készítek felnőtteknek és kicsiknek egyaránt. Célom, hogy ezek a tárgyak melegséget, kényelmet és pozitív hangulatot varázsoljanak otthonotokba. De a külső szépség nem minden, az inspiráló, kreatív környezet hozzájárul a gyermekek fejlődéséhez is.

Termékeim használatakor biztos lehetsz benne, hogy természetes, kiváló minőségű és környezetbarát anyagok felhasználásával készültek, melyek könnyen kezelhetőek, moshatóak és hosszú életűek.

Szeretek a színekkel játszani és a különböző anyagokkal kísérletezni, csodás dolog valami szépet létrehozni amivel másoknak is örömet szerezhetünk, ezt szeretem a legjobban a munkámban. Hálás vagyok a sok kedves visszajelzésértés a cuki képekért amiket Tőletek kapok.

Bármiben segíthetek, itt megtalálsz:

Katalin

info@knitkate.hu

0630/464-0021