Gyakran ismételt kérdések

TERMÉK INFORMÁCIÓK, ÁPOLÁS ÉS GYIK

TERMÉK INFORMÁCIÓ

 Nagyon köszönöm, hogy nálam vásároltál!
Hogy segítsek megérteni termékeim jellegét és a megfelelő gondozást, íme néhány tanács, amelyek lehetővé teszik, hogy a legjobb állapotban tartsd őket, és a lehető legtovább szolgálhassanak.

KOSARAK

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a nagy horgolt kosarak (30x 30cm méretű) nagy kapacitású és tartósságú termékek, amelyek pamutzsinórból készülnek, szorosan horgolva. Azonban nincs további belső merevítésük. A bemutatott formát akkor lehet a legjobban elérni, ha a kosarak tele vannak más tárgyakkal (takarók, ruhák, játékok stb.). A belső merevítés hiánya szintén előny, amely lehetővé teszi, hogy használaton kívül könnyen összecsukható és tárolható legyen.

SZÍNEK

Mindig megpróbálom megjeleníteni az összes termék tényleges színeit, de a valós életben megjelenő termék színe eltérhet a képen láthatótól, a képernyő monitorának színbeállításai és korlátozásai miatt. A termékeimet nem tömeggyártásban készítem, hanem mindegyiket egyedileg. Kérlek, vedd figyelembe, hogy az azonos színű termékek között enyhe eltérések jelenhetnek meg (ez fontos lehet, ha több azonos színű termék vásárlása mellett döntesz)ha eltérő időben vásárolod őket. Ez azért történhet meg, mert a színeket a pamut anyagok darálásával és keverésével érik el. Ez az oka annak, hogy az azonos színű termékek közötti enyhe különbségek néha észrevehetők. Ez a tény ugyanakkor a legjobb bizonyíték arra is, hogy termékeim megvásárlásával egyedi, eredeti és 100% -ban természetes terméket vásárolsz.

FIGYELMEZTETÉSEK

Kérlek, vedd figyelembe, hogy egyes termékeim (például a függő kosarak) laza zsinórokkal/akasztóval rendelkeznek. Kérlek, fokozott óvatossággal járj el, ha azokat csecsemők és kisgyermekek számára elérhető helyen hagyod. Ha úgy döntesz, hogy a baba szobájában használod őket, győződj meg arról, hogy minden csomó biztonságosan össze van kötve (hogy a baba ne tudja szétszedni őket), és ne maradjon laza vége a baba kezében.

EGYÉB INFORMÁCIÓK

Termékeim természetes pamutzsinórból készülnek, és a pontos méretek hozzávetőlegesek, a különbség pedig +/- 2 cm is lehet

ÁPOLÁSI UTASÍTÁSOK

130 cm átmérőjű szőnyegek – 30 fokos mosógépben moshatóak 130 cm -nél nagyobb átmérőjű szőnyegek – a termék mérete miatt professzionális vegytisztítás ajánlott

Kosár és párna – kézi vagy gépi mosás 30 fokon

Takarók – 30 fokon mosógépben moshatók (lehetőleg mosózsákban, ezzel megakadályozva a szálak kihúzódását))

Oroszlán falidekor – gyapjú sörénye miatt nem ajánlott mosni( össze filcesedik), nedves ruhával óvatosan törölgesd át